Лекція для студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія»

22 лютого 2019 року в лекційній залі №2 корпусу №8 для студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» відбулася лекція на тему: «Сучасні уявлення про спортивну медицину та лікарський контроль».

Спікером лекції став завідувач кафедри біомеханіки та спортивної метрології Національного університету фізичного виховання і спорту України, доктор біологічних наук, професор Коробейніков Георгій Валерійович.

Георгій Валерійович розповів студентам про основні вимоги до фахівців зі спортивної медицини, основи функціональної діагностики спортсменів та патологічні стани в спорті.

Особлива увага була приділена наслідкам надмірного фізичного навантаження та вживання допінгу серед спортсменів. Цікавою була інформація щодо сьогоднішнього ставлення спортсменів та тренерів до вживання допінгу та його наслідків, адже Георгій Валерійович працює зі збірною командою України з греко-римської боротьби. 
Завершення лекції відбулось у формі діалогу, так, як у слухачів виникло багато запитань.

Щиро дякуємо за надзвичайно цікаву та пізнавальну зустріч!

View this post on Instagram

22 лютого 2019 року в лекційній залі №2 корпусу №8 для студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» відбулася лекція на тему: «Сучасні уявлення про спортивну медицину та лікарський контроль» Спікером лекції став завідувач кафедри біомеханіки та спортивної метрології Національного університету фізичного виховання і спорту України, доктор біологічних наук, професор Коробейніков Георгій Валерійович. Георгій Валерійович розповів студентам про основні вимоги до фахівців зі спортивної медицини, основи функціональної діагностики спортсменів та патологічні стани в спорті. Особлива увага була приділена наслідкам надмірного фізичного навантаження та вживання допінгу серед спортсменів. Цікавою була інформація щодо сьогоднішнього ставлення спортсменів та тренерів до вживання допінгу та його наслідків, адже Георгій Валерійович працює зі збірною командою України з греко-римської боротьби. Завершення лекції відбулось у формі діалогу, так, як у слухачів виникло багато запитань. Щиро дякуємо за надзвичайно цікаву та пізнавальну зустріч! #ФРстудент #ФРвикладачі

A post shared by Кафедра фізичної реабілітації (@physical_rehabilitation_cnut) on

ВгоруВгору