V Міжнародна науково-практична онлайн-конференція ”Взаємодія духовного й фізичного виховання в становленні гармонійно розвиненої особистості”

 ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас до участі в V Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції ”Взаємодія духовного й фізичного виховання в становленні гармонійно розвиненої особистості”, яка відбудеться 22-23 березня 2018 р. в Донбаському державному педагогічному університеті (Слов’янськ, Україна, http://ddpu.edu.ua/   slavdpu.dn.ua).

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

 Соціальні функції фізичної культури і спорту у формуванні гармонійно розвиненої особистості, цінностей здоров’я і здорового способу життя.

Духовні цінності фізичної культури і спорту в житті людини (генерування здоров’я, стиль здорового способу життя, поведінкові чинники здоров’я).

Феномен здоров’я в аксіологічному дискурсі крос-культурної взаємодії.

Взаємозв’язок фізичного виховання, фізичної реабілітації і рекреації у збереженні та укріпленні здоров’я людини.

Формування здоров’язбережувального освітнього середовища сучасного навчального закладу.

Інформаційно-комунікаційні технології в забезпеченні фізичного виховання і спорту, здоров’я і здорового способу життя.

Психолого-педагогічні та медико-біологічні аспекти фізичної культури і спорту, спорту вищих досягнень, спортивного тренування, адаптивного фізичного виховання.

Професійно-педагогічна підготовка фахівця в галузі фізичного виховання, спорту, оздоровчо-рекреаційної рухової активності.

Проблема формування дискурсивно-проективної компетентності фахівця в галузі фізичної культури і спорту в контексті розвитку у дітей та молоді гуманістичного світогляду.

ПРЕДСТАВЛЕННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ ТА СТАТЕЙ ДО ЗБІРНИКА

За результатами роботи конференції буде видано електронний збірник. Учасникам конференції до 20 березня 2018 р. необхідно представити заявку, статті та оплату на електронну адресу vladimir-pristinskii@yandex.ru та v.prystynskyi@hotmail.com, що оформлені згідно наступних вимог:

– матеріали приймаються українською, німецькою, польською, казахською, молдавською, російською, білоруською та англійською мовами;

обсяг – 5-8 сторінок формату А4, текстовий редактор Microsoft Office Word;

шрифт – Times New Roman, розмір 14 pt, без переносів, міжрядковий інтервал 1,15;

поля (праве, ліве, верхнє, нижнє) – 2 см, вирівнювання по ширині, абзац – 1, 25 см; сторінки не нумеруються;

– від одного автора приймається не більше трьох статей, кожна з яких оформлюється окремим файлом за наступною структурою: назва – по центру сторінки напівжирним шрифтом; через один інтервал курсивом прізвище та ініціали автора (авторів); назва організації (навчального закладу), місто, країна: нижче через один інтервал – назва статті, анотація і ключові слова мовою оригіналу статті та англійською.

У статті повинні бути відображені наступні розділи: вступ (актуальність проблеми), мета (завдання дослідження), організація та методи дослідження, результати дослідження та їх обговорення, висновки, список літератури (не більше 5 джерел). Бібліографічні посилання необхідно наводити у відповідності до традиційних міжнародних вимог. Матеріали можуть бути проілюстровані таблицями, графіками, рисунками.

У відомостях про автора (заявка на участь) необхідно вказати: прізвище, ім’я, по батькові; науковий ступінь та вчене звання; країну, місто; організацію (навчальний заклад); посаду; контактні телефони, електронну адресу (e-mail).

Матеріали публікуються в авторській редакції (автори/співавтори несуть повну відповідальність за надані матеріали). Редакційна колегія залишає за собою право редагувати матеріали статті.

Інформація про технологічне забезпечення встановлення онлайн-ефіру (відео-трансляції) Вам буде надана додатково після одержання матеріалів та підтвердження можливості участі в конференції. Матеріали конференції (електронний збірник, програма, рішення) та її результати будуть розміщені на сайті університету (http://ddpu.edu.ua/ або slavdpu.dn.ua).

Автори (співавтори) отримують збірник та сертифікат учасника конференції (в електронному форматі). Оплата за видання збірника, виготовлення сертифікату, розсилку матеріалів за вказаною в заявці електронною адресою авторів складає 100 грн.

Реквізити для сплати:

Установа: Приват Банк

Номер картки: 4731 2127 0142 3419. Одержувач: Пристинський Володимир Миколайович.

Матеріали надсилати трьома окремими файлами з такою назвою:

  • Стаття (Шевченко С.В._стаття_2018)
  • Заявка (Шевченко С.В._заявка_2018)
  • Оплата (Шевченко С.В._оплата_2018)

Інформаційні канали зв’язку. Голова організаційного комітету та координатор (модератор) конференції Пристинський Володимир Миколайович – кандидат педагогічних наук, доцент Донбаського державного педагогічного університету

(e-mail: vladimirpristinskii@yandex.ru та v.prystynskyi@hotmail.com); тел.: +38 095 619 97 97 (мобільний).

Маємо честь запросити до участі в конференції студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, учених, дослідників Вашого навчального закладу та передати це повідомлення колегам (розмістити на сайті вашого навчального закладу).

Інформаційний лист

ВгоруВгору