Відкритий чемпіонат м. Чернігова з волейболу 2016 року серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів (юнаки)

14 листопада 2016 року в стінах спортивно-оздоровчого комплексу ЧНТУ був проведений вже традиційний відкритий чемпіонат м. Чернігова з волейболу серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів. Цей захід було організовано та проведено в рамках фестивалю учнівської молоді «Сонячні промені – 2016».

Приємно, що в місті активно відбувається популяризація цього виду спорту і з кожним роком спостерігається збільшення команд-учасниць. На запрошення взяти участь у змаганнях серед юнаків в цьому році відгукнулися дев’ять загальноосвітніх закладів, а саме: ліцей №32, ліцей №16, ЗОШ №20, ЗОШ №19, ЗОШ №29, ЗОШ №2, ЗОШ №27, ЗОШ №3 та колегіум №11, загальною кількістю 68 учасників.

Цього року команди були поділені на 2 групи: «А» та «Б». В групах команди змагалися по колу, а в півфінальних зустрічах команди, які зайняли перші місця в групах змагалися за вихід у фінал з командами, які посіли другі місця сусідніх груп.

Завдяки впевненій грі протягом всього ігрового дня переможцем стала команда ЗОШ №3. Друге місце посіла команда колегіуму №11, а почесне третє місце здобула команда ЗОШ №29.

У ході змагань організаційним комітетом були відзначені кращі гравці команд у таких номінаціях:

  • кращий блокуючий — Васильєв Євген (Колегіум №11);
  • кращий захисник — Рубан Богдан (ЗОШ №29);
  • кращий подаючий — Проколович Петро (ЗОШ №20);
  • кращий нападаючий — Дядьо Владислав (Ліцей №32);
  • кращий зв’язуючий — Полотнянко Віталій (Ліцей №32).

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо міцного здоров’я та нових яскравих перемог!

Запрошуємо переможців та призерів змагань, переможців у особистих номінація на святкове нагородження до актової зали центрального корпусу ЧНТУ 15 грудня 2016 року (див. інформаційні повідомлення на сайті www.stu.cn.ua).

ВгоруВгору