Засідання галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації» Ради роботодавців НУ «Чернігівська політехніка”

10 квітня 2024 року відбулось перше засідання Галузевої секції «Соціальні технології, туризм, оздоровлення та рекреації» Ради роботодавців Національного університету «Чернігівська політехніка». Галузева секція об’єднала чотири кафедри університету: кафедру психології і креативних індустрій, кафедру соціальної роботи, кафедру фізичної реабілітації та кафедру туризму.

В роботі секції взяли участь стейкхолдери-роботодавці:

  1. Бранд Михайло Григорович, директор Агенції нерухомості «Квартирне питання».
  2. Демченко Алла Анатоліївна, завідувачка відділенням реабілітації та фізичних методів лікування.
  3. Закружний Денис Олексійович, начальник відділення Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
  4. Струк Артем Володимирович, директор туристичної агенції «СтрукТур».

Модератором засідання була Нагорна Надія Сергіївна, декан факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації.

Також в роботі секції взяли участь запрошені завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відповідних спеціальностей.

На першому засіданні були обговорені організаційні питання та обрано голову Галузевої секції – Струка Артема Володимировича, директора туристичної агенції «СтрукТур».

У своїх виступах стейкхолдери-роботодавці зазначили про актуальність та необхідність постійного діалогу між ключовими суб’єктами освітнього процесу.

за підсумками роботи секції було ухвалено опрацювати можливі способи врахування загальних тенденцій розвитку спеціальностей за профілем практичної діяльності членів Галузевої секції на розширених засіданнях відповідних кафедр за кожною спеціальністю.

ВгоруВгору