Вебінар на тему: “Developmental Neuro-Motor Stimulation (DENEMS) – мета-метод в сучасній дитячій фізичній терапії”

23 квітня 2023 року в межах співробітництва з Академією виховання фізичного в Катовіцах (Польща) доцентом кафедри Пономаренко Н.П. організований та проведений вебінар на тему: “Developmental Neuro-Motor Stimulation (DENEMS) – мета-метод в сучасній дитячій фізичній терапії”, на який були запрошені здобувачі вищої освіти кафедри та фахівців з фізичної терапії в педіатрії з усієї України.

Спікерами даного заходу виступили гості з дружньої Польщі: Анна Гогола, лікар з 25-ти річним досвідом клінічної праці з неврологічними пацієнтами та 17-ти річним стажем викладацької діяльності, спеціаліст в сфері різних нейрофізіологічних методів, автор методу DENEMS, керівник проєкту екзоскелету для дітей та Рафал Гнат, професор, автор наукових робіт в області фізтерапії біомеханіки, клінічної біомеханіки, нервово-м’язового контролю, нейрофізіології, оцінки методів діагностики в фізтерапії, академічний викладач біомеханіки, клінічної біомеханіки, мануальної терапії, зав. лабораторією аналізу рухів в Університеті фізичного виховання в Катовіцах.
В ході вебінару спікери познайомили з основними характеристиками авторського нейрофізіологічного та нейророзвиваючого методу DEMENS.
В кінці кожен з присутніх зміг задати питання та отримати виважену, повноцінну відповідь.
Кафедра фізичної реабілітації та всі слухачі щиро вдячні колегам за цікаву, корисну інформацію!
Всім Миру та здоров’я!

ВгоруВгору