Майбутні фізичні терапевти вчились писати блог, який захоплює

В рамках реалізації НУ «Чернігівська політехніка» спільно ГО «Центр гендерної освіти» та ГО «Фундація прав людини» міжнародного проєкту «Doctors Blog» 18 грудня 2020 року відбулось перше блог-кафе «Блог, який закохує, мотивує та спонукає діяти». Модераторкою виступила Козир Олена Сергіївна – викладачка кафедри фізичної реабілітації, фітнес-тренерка, контент-менеджерка проєкту з корекції ваги та учасниця лекцій з написання текстів екс-головної редакторки глянцевого журналу Pink Валерії Квасневської.

Майбутні реабілітологи вчились писати блог, який захоплює

Учасники блог-кафе «Блог, який закохує, мотивує та спонукає діяти» розглянули найактуальніші питання, щодо ведення блогу: шапка профілю та візуал, який привертає увагу; як писати так, щоб достукатися до серця різної аудиторії, родзинка блогу; як писати та скорочувати: обсяг блогу та коли викладати свої пости; що зробити, щоб отримати миттєву реакцію читача.

Крім розглянутих питань, всі учасники блог-кафе отримали домашнє завдання з написання тексту та розробки контент-плану до свого майбутнього блогу.

Проєкт реалізується завдяки фінансовій підтримці Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Джерело: nnip.stu.cn.uа

ВгоруВгору