ДЯКУЄМО, за нові можливості! Знайомтесь, ТАРАС – М!

Шановний Сергію Миколайовичу та адміністрація Чернігівського національного технологічного університету!

Колектив кафедри фізичної реабілітації висловлює Вам щиру подяку за підтримку у забезпеченні навчального процесу, а саме придбання медичного тренажеру «ТАРАС-М».

Використання на заняттях манекена, що оснащений електронними програмами, дозволить відпрацювати протоколи надання невідкладної допомоги, більш детально вивчати і опановувати техніку та методику проведення непрямого масажу серця й штучного дихання при клінічній смерті, а також бути вкрай необхідними при наданні першої допомоги при різних травмах, опіках, обмороженнях, у тому числі відпрацюванні навичок транспортування постраждалого, накладення шин, пов’язок і т.п.Здійснені Вами кроки направлені на розвиток умов навчання на кафедрі фізичної реабілітації та сприятимуть підвищенню якості освіти наших студентів, готових прийти на допомогу, навіть в критичних ситуаціях.

Приємно відчувати підтримку, швидке реагування на потреби сьогодення та відстоювання інтересів кафедри. Так, на заході «День відкритих дверей», що пройшов 4 травня 2019 року у стінах нашого закладу, демонстрація можливостей, надання першої медичної допомоги з використанням тренажеру «ТАРАС-М», визвала жвавий інтерес у майбутніх абітурієнтів. Ваша увага до цього питання засвідчує позицію щодо модернізації навчального процесу і активізує підвищення якості надання освітніх послуг в ЧНТУ.

Зі щирою вдячністю та повагою, колектив кафедри фізичної реабілітації.

ВгоруВгору