Дебати “Жінки у політиці: виклики та перспективи”, в рамках проєкту “Голос жінки має силу”

02 вересня 2020 року у внутрішньому дворі головного корпусу НУ «Чернігівська політехніка» пройшли дебати “Жінки у політиці: виклики та перспективи”, в рамках проєкту “Голос жінки має силу”, який реалізував ГО “Чернігів Європейський” у партнерстві з НУ”Чернігівська політехніка”


Відбулася презентація історій успіху жінок, що є депутатами міської та районної ради, а також дискусія щодо квот для жінок у політичних партіях, проблемі іміджу жінки у політиці.


Спікерками дискусійної платформи були молоді, але вже знані в Чернігівській громаді, жінки-лідерки: Регіна Гусак, депутатка Чернігівської міської ради, Тетяна Романова, депутатка Деснянської районної ради в м. Чернігові, Ольга Рись, керівниця піар-агенції «Пароварка», Вероніка Приходько, заступниця Голови Молодіжної ради при Чернігівській міській раді, Світлана Задорожна, експертка з ґендерної проблематики, амбасадорка проєкту «Голос жінки має силу 2020».

Спікерки розказали про свій шлях у громадському та політичному житті. Учасники дебатів ставили гострі питання, дискутували по роль жінки в політиці та виклики, з якими вона стикається в цій сфері.

Захід відвідали й здобувачі кафедри фізичної реабілітації разом зі старшим викладачем Ридзелем Ю.М., які активно долучилися до обговорення дискусійних питань.

Джерело: mustpost.today

ВгоруВгору