Навчальний семінар “БІЛЬ в спині. Остерхондроз: причини, діагностика та реабілітація”

7 квітня 2019 року на базі Центру реабілітації VIT відбувся навчальний семінар “БІЛЬ в спині. Остерхондроз: причини, діагностика та реабілітація”.

Спікерами семінару були:

Уривкова Анфіса – викладач кафедри фізичної реабілітації; фізичний терапевт центру реабілітації хребта VIТ; тема доповіді – “Основи диференціальної діагностики синдромів остеохондрозу”;

Титаренко Вячеслав – старший викладач кафедри фізичної реабілітації; засновник і керівник мережі центрів VIT; фізичний терапевт з 20летній стажем. Тема: “Анатомія і фізіологія хребта. Хребетно-руховий сегмент. Причини виникнення остеохондрозу”;

Котов Олексій – фітнес-тренер, професійний спортсмен; майстер спорту міжнародного класу в трьох федераціях, абсолютний чемпіон Європи чемпіон і рекордсмен світу, чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України з пауерліфтинг. Тема – “Вправи при больових відчуттях в спині в домашніх умовах”.

Слухачами були як практикуючі масажисти, так і майбутні фізичні терапевти. Даний захід повністю присвячено проблемам виникнення та розвитку дегенеративних порушень хребта, тканин суміжних хребців і міжхребцевих суглобів. На початкових етапах подібного роду порушення називають «остеохондроз».


Організатори висловлюють подяку кафедрі фізичної реабілітації та факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації Чернігівського національного технологічного університету!

ВгоруВгору