Конкурс відеороликів серед студентської молоді Чернігівщини

Чи відомо вам, що проблему корупції українці визначають третьою серед найважливіших? При тому, рівень готовності громадян до боротьби з корупцією у Чернігівській області майже такий же, як і по країні в цілому – 32,3%. Громадянська освіта може змінити парадигму існуючого ставлення населення до проблеми корупції з пасивної на активну.

Чернігівський Центр Прав Людини оголошує конкурс антикорупційних відеороликів серед студентської молоді Чернігівщини!

Бери участь у змаганні та отримай можливість виграти цінні подарунки!

Мета конкурсу: залучити активну молодь до протидії корупції через просвіту. Ми хочемо зібрати ваші погляди, відчуття, розуміння того, що означає жити без корупції.

Три найкращі відео ролики будуть відзначені спеціальними призами, а всі учасники дипломами відзнаки та заохочувальні призи від Чернігівського Центру Прав Людини.

До участі у конкурсі приймаються  відеоролики, тривалістю не більше 1 хвилини, зняті горизонтально, високої якості (мінімум 1280*720). Ви можете використовувати телефон, камеру чи фотоапарат.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

  • викласти відео на файлообмінник або опублікувати на власному каналі YouTube та надіслати нам посилання через аплікаційну форму http://bit.ly/2muoVxN,
  • або надіслати ролик електронною поштою на адресу: [email protected] (розмір файлу не повинен перевищувати 20Мб., у листі обов’язково зазначити ваші особисті дані, як в аплікаційній формі та заповнити саму аплікаційну форму http://bit.ly/2muoVxN, вказавши у графі “Посилання на файлообмінник чи відео”, ”Відправлено на пошту”)
  • перебіг конкурсу висвітлюватиметься на публічній сторінці проекту  https://www.facebook.com/razzdolkor/ в соціальній мережі Facebook, тому важливо вподобати її.

Останній день подання робіт – 15 березня 2018 року.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:

  • актуальність
  • повнота розкриття теми
  • творчий підхід
  • естетичність роботи

Впродовж березня відео будуть публікуватися на YouTube каналах Телерадіокомпанія “Свобода ФМ” та громадської організації Центр Доброчин, на нашому сайті www.pravocn.org.ua та на Facebook сторінці https://www.facebook.com/razzdolkor/.

Етапи конкурсу:

  • Подача аплікаційної форми та відеоролику, публікація відео на ресурсах: 25 січня 2018 – 15 березня 2018 року.
  • Оголошення переможців – 30.03.2018 року.

Долучайтесь та слідкуйте за новинами на публічній сторінці проекту  https://www.facebook.com/razzdolkor/ в соціальній мережі Facebook.

Джерело: stu.cn.ua

ВгоруВгору