Чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи

28-30 квітня 2017 року у м. Дніпро відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи. За перемогу змагались понад 100 атлетів із 20 областей України. В складі збірної команди Чернігівської області виступали студенти нашого університету, а саме: Огієнко Дмитро (СР-162), Данильченко Мирослава (ФР-131) та Скивка Руслан (КБ-161).

Пауерліфтинг — силовий вид спорту, у якому спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату виконують вправу жим штанги лежачи на горизонтальній лаві. Не дивлячись на обмеження всі учасники мають спортивний характер, фізичну витримку та наполегливо йдуть до власного рекорду.

Данильченко Мирослава у змаганні серед жінок у своїй ваговій категорії здобула бронзову нагороду. Серед чоловіків блискуче виступив Огієнко Дмитро, який став чемпіоном України серед юніорів у ваговій категорії до 49 кг та виконав спортивний норматив «Кандидат у майстри спорту України». Скивка Руслан посів третє місце у ваговій категорії до 54 кг і став бронзовим призером чемпіонату серед юніорів. Тренуються спортсмени під керівництвом Короткого Сергія Єгоровича.

Вітаємо та бажаємо подальших перемог!

ВгоруВгору