Відкритий чемпіонат м. Чернігова з волейболу 2016 року серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів (дівчата)

23-24 листопада 2016 року в стінах спортивно-оздоровчого комплексу ЧНТУ був проведений вже традиційний відкритий чемпіонат м. Чернігова з волейболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів. Цей захід було організовано та проведено в рамках щорічного фестивалю учнівської молоді «Сонячні промені – 2016».

Щорічно «Сонячні промені» шукають обдарованих, талановитих та спортивних дітей та проводять ознайомлення з матеріально-технічною базою та спеціальностями у відповідності до яких здійснюється підготовка у Чернігівському національному технологічному університеті.

На запрошення узяти участь у змаганнях серед дівчат відгукнулися дванадцять  загально-освітніх закладів, що в два рази більше ніж минулого навчального року, а саме: ЗОШ №2, ліцей №22, ліцей №15, ЗОШ №27, ЗОШ №29, ЗОШ №19, ліцей №32, ЗОШ №20, ЗОШ №24, СЗСШ №1, колегіум №11 та ЗОШ №3, загальною кількістю 126 учасниць.

Цього року команди були поділені на 2 групи: «А» та «Б». В групах команди змагалися по колу, а в півфінальних зустрічах команди, які зайняли перші місця в групах змагалися за вихід у фінал з командами, які посіли другі місця сусідніх груп.

rozklad-chmp-mista_divchata_2_storinka_2

У ході дводенної напруженої боротьби переможцями відкритого чемпіонату м. Чернігова стала команда загальноосвітньої школи №3. Другу сходинку посіла команда ліцею №32, а замкнула трійку лідерів змагань команда ЗОШ №29.

rozklad-chmp-mista_divchata_2_storinka_1

У ході змагань організаційним комітетом були відзначені кращі гравці команд у таких номінаціях:

– кращий блокуючий — Андріяш Наталія (ЗОШ №29);
– кращий захисник — Кряж Маргарита (ЗОШ №24);
– кращий подаючий — Мостіпан Надія (Ліцей №32);
– кращий нападаючий — Сергєєва Ірина (ЗОШ №3);
–  кращий зв’язуючий — Мирощенко Марія (ЗОШ №3).

Вітаємо з вдалим виступом переможців, призерів та учасників змагань, бажаємо міцного здоров’я та нових яскравих перемог!

Запрошуємо переможців та призерів змагань, переможців у особистих номінація на святкове нагородження до актової зали центрального корпусу ЧНТУ 15 грудня 2016 року (див. інформаційні повідомлення на сайті www.stu.cn.ua).

ВгоруВгору